1. Начало
  2. Устна хигиена
  3. ПРОМО ДУО Jordan Ultralite Четка за зъби Медиум 1+1
JORDAN

ПРОМО ДУО Jordan Ultralite Четка за зъби Медиум 1+1

  • С теглото под 10 грама и сложен шестоъгълен модел, в четката са вложени до 50% по-малко пластмаса*, като същевременно се запазва висококачествената дръжка, изработена от един материал.
  • За да сте сигурни, че имате нежна четка с максимален обхват, чувствителните влакна ви осигуряват ефективно премахване на плаката, като същевременно са нежни към вашите зъби и венци.

7.90 лв.

+

Закупувайки, добавяте 0.16 лв. към вашата лоялна сметка

Описание

Jordan Ultralite Четка за зъби Медиум e усъвършенствана и лека четка за зъби, която обединява най-доброто от скандинавското дизайнерско мислене. С теглото под 10 грама и сложен шестоъгълен модел, в четката са вложени до 50% по-малко пластмаса*, като същевременно се запазва висококачествената дръжка, изработена от един материал. За да сте сигурни, че имате нежна четка с максимален обхват, чувствителните влакна ви осигуряват ефективно премахване на плаката, като същевременно са нежни към вашите зъби и венци.

Внимание:
Продуктът е само за външна употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и детски достъп.

*До 50% по-малко пластмаса в сравнение със стандартна четка за зъби.

Състав

Начин на употреба

Нанесете малко количество паста за зъби върху четката. Измийте зъбите с кръгови движения за около две-три минути, докато внимателно масажирате венците. Изплакнете устната кухина с вода.