top of page
Holding a Flower

JORDAN GREEN CLEAN АНТИКАРИЕСНА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75 мл ВЕГАН

Описание на продукта

Марка: JORDAN
Кат. номер: 57000064
Новата ни паста Green Clean за зъби е създадена за вас и за планетата! Да спасим планетата е нашият първи приоритет, разбира се, без да се прави компромис с качеството.
Пастата за зъби съдържа флуор и ксилитол, за да ви осигури най-добрата защита срещу кариесите. Избрахме да подсладим пастата за зъби, като използваме естествена стевия. Добавихме и екстракт от зелен чай, известен със своите антиоксидантни свойства.
Имайки предвид околната среда, ние внимателно сме подбрали естествени съставки, които са лесно биоразградими в природата и следователно пастата за зъби съдържа съставки от 98% естествен произход.
Пастата за зъби има мек пенообразуващ агент, получен от царевица и е получила екологичния етикет на Nordic Swan като доказателство за намалено въздействие върху околната среда и грижа за здравето на потребителите.
Пастата за зъби Green Clean е 100% веган и сертифицирана от Vegan Society. Опаковката на пастата за зъби съдържа до 50% рециклирана пластмаса, произхождаща от контейнери за храна, като бутилки с мляко, вода и сок, които потребителите са предали за рециклиране.

bottom of page