top of page
Holding a Flower

STOP DOL PAIN RELIEF ГЕЛ С ДЯВОЛСКИ НОКЪТ 15 мл

Описание на продукта

Марка: PHARMADOCT
Кат. номер: 165239
STOP DOL PAIN RELIEF крем с екстракт от ДЯВОЛСКИ НОКЪТ

В случай на скованост ,болки в ставите,артритни,мускулни и ревматични болки с натурални съставки двойно успокояващо освежаващо и лечебно действие.

ЗАЩО ДЯВОЛСКИ НОКЪТ ?

Дяволският нокът е много мощна билка. Събиран и получаван чрез търсене на диви растения, древните африкански лечители са използвали корена за голям брой употреби. Най-разпространените от тях е за общо лошо храносмилане, но също така се използва за лечение на всякъв вид болка, най-вече в ставите от ревматизъм. Единствената част от това растение, която се използва в лекарствени лечения са корените. Корените съдържат алуминий, хром, калций, лутеолин, селен, олеанова киселина, магнезий, цинк и калай. Използва се като аналгетик за мускулна болка и остеоартрит или ревматоиден артрит. Също се използва като противовъзпалително за същите заболявания, както и подагра.

Противовъзпалителен / аналгетичен ефект

Изследвания са подкрепили противовъзпалителното действие на тази билка.

Артроза

Остеоартритът е преобладаващото състояние в днешно време. С възрастта ставите се износват и разкъсват. Обикновено краищата на костите и ставите са покрити с хлъзгави и смазващи хрущяли. Тези хрущяли гарантират гладкото, свободно движение на ставите.

Остра болка

Дяволският нокът има аналгетични, седативни и диуретични свойства, които са по-забележими при хронично приложение, отколкото при лечение на остра еднократна болка.

Артрит

Дяволският нокът се превръща в наистина чудотворна билка за всички пациенти, които имат артрит, ревматични заболявания, дискова херния и други проблеми ниско в гърба.

bottom of page