top of page
Holding a Flower

Dentaid Vitis Orthodonic Комплект Вода за уста х500 мл + Паста за зъби х100 мл + Четка за зъби

Описание на продукта

Комплект Vitis Orthodonic съдържа: 1 брой Вода за уста х500 мл. + 1 брой Паста за зъби х100 мл. + 1 брой Четка за зъби.

Vitis Orthodonic Вода за уста представлява ежедневна грижа за хора с ортодонтски апарати (брекети) от Витис Ортодонтик Дентаид. Предотвратява появата на кариес и лош дъх, поддържа доброто състояние на венците и намалява натрупването на плака. С вкус на ябълка и мента. Не съдържа алкохол и глутен. Предлага се в опаковка от 500 мл.

Vitis Orthodonic Паста за зъби е предназначена за хора с ортодонтски апарати (брекети). Пастата за зъби Витис Ортодонтик е създадена за ежедневна употреба. Заздравява емайла, предотвратява появата на кариес и лош дъх. Поддържа венците здрави и намалява натрупването на плака. Помага за почистване на брекетите. С вкус на ябълка и мента. Без алкохол. Без глутен. Предлага се в опаковка от 100 мл.

Vitis Orthodonic Четка за зъби е създадена за почистване на брекети от марката Дентаид. Отстранява плаката, като оставя венците и зъбите чисти. Четката е с малка заоблена глава за лесно почистване на труднодостъпните зони и включено в опаковката предпазно капаче. Притежава ергономична и гъвкава дръжка с възможност за персонално адаптиране, в зависимост от индивидуалните потребности.

Състав:
Vitis Orthodonic Вода за уста съдържа: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Xylitol, Poloxamer 407, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Acesulfame, Cetylpyridinium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Sodium Fluoride, Aroma, C.I. 42051, C.I. 19140, Limonene. Съдържа натриев флуорид 226ppm.

Vitis Orthodonic Паста за зъби съдържа: Aqua, Sorbitol, Silica, Glycerin, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Gluconate, Sodium Lauryl Sulfate, Xylitol, Sodium Fluoride, Menthone Glycerin Acetal, Sodium Saccharin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Sodium Methylparaben, Lactic Acid, Cetylpyridinium Chloride, Aroma, Limonene. Съдържа натриев флуорид 1450ppm / 0,32%.

Vitis Orthodonic Четка за зъби съдържа: Патентовани V - образни Tynex влакна за отстраняване на плаката.

bottom of page