Holding a Flower

DENTAID
Perio-Aid Intensive Промо комплект Гел за почистване на зъбите и Вода за уста за професионална употреба при пародонтит

Описание на продукта

Комплектът съдържа:> 1 брой от продукта Perio-Aid Intensive Гел за почистване на зъбите с 0.12% хлорхексидин диглюконат x75 мл.

> 1 брой от продукта Perio-Aid Intensive Care Вода за уста за професионална употреба при пародонтит x150 мл.Dentaid Perio-Aid Intensive Care Gel for Tootholbrushing and Topical Use представлява гел за почистване на зъбите с четка за зъби или локална употреба, който се бори с биофилма в устната кухина. Гела е подходящ за употреба преди или след дентални интервенции, в случаи на прекомерно натрупване на плака. Продуктът не съдържа анионни агенти, които да намалят ефективността на хлорхексидина. За по ефикасни резултати комбинирайте с вода за уста с хлорхексидин.

Dentaid Perio-Aid Intensive Care Mouthwash представлява вода за уста, предназначена за третиране и контрол на пародонтит, която ефикасно премахва натрупана плака, добре почиства зъбите и венците, а дъхът е свеж и приятен. Специфичната формула на водата за уста комбинира два антисептика - хлорхексидин и цетилпиридиниев хлорид, които действат синергично, осигурявайки максимална сила и ефикасност в борбата срещу зъбната плака. Продукта е подходящ за употреба преди или след дентални интервенции, за случаи на прекомерно натрупване на биофилм. Водата за уста не съдържа алкохол и глутен.