top of page
Holding a Flower

Vitis Gingival Промо комплект за грижа за венците Вода за уста, паста и четка за зъби Dentaid

Описание на продукта

Комплектът съдържа:

> 1 брой от продукта Vitis Gingival Мека четка за зъби за чувствителни венци
> 1 брой от продукта Vitis Gingival Паста за зъби за максимална ежедневна грижа на венците x100 мл.
> 1 брой от продукта Vitis Gingival Вода за уста за ежедневна употреба с максимална грижа за венците x500 мл.Vitis Gingival Toothbrush представлява страхотна четка за зъби, с меки влакна, създадени по специална технология - Tynex®, които нежно почистват чувствителни и деликатни венци. Четката за зъби отстранява плаката и оставя венците и зъбите чисти. Продукта е с малка заоблена глава, която допринася за лесно почистване в труднодостъпните зони и специално monotip връхче за по-лесно отстраняване на упоритата плака. Ергономична и гъвкава дръжка на четката е с възможност за персонално адаптиране, в зависимост от индивидуалните потребности. Към четката за зъби е добавено и в опаковката предпазно капаче.

Vitis Gingival Toothpaste представлява паста за зъби без съдържание на глутен, която намалява натрупването на бактериална плака, подсилва емайла и защитава и заздравява венците. Продукта съдържа натриев флуорид 1450 ppm. Пастата за зъби е предназначена за чувствителни и деликатни венци. След употребата ѝ зъбите и венците са чисти и защитени, а дъхът свеж. Продуктът е подходяш за възрастни и деца над 7 годишна възраст.

Vitis Gingival Mouthwash the Ultimate Daily Gum Care представлява страхотна вода за уста без съдържание на алкохол и глутен, която е специално създадена да намали натрупването на бактериална плака и да предотврати кървенето на венците. Формулата на продукта съдържа мощни активни съставки пантенол, цетилпиридиниев хлорид и цинков лактат. Пантенола намалява възпалението, ревитализира и защитава венците. Цетилпиридиниев хлорид е антисептик, който инхибира образуването на бактериална плака и намалява натрупването ѝ в устната кухина. Също така контролира появата и развитието на възпаление на венците. Цинковия лактат инхибира и намалява кървенето на венците, като същевременно повишава антисептичното действие на Цетилпиридиниев хлорид. След употребата на продукта устната кухина е добре почистена и защитена.

НачалоЛечение и здравеЗдравни проблемиПроблеми в устната кухинаГингивитVitis Gingival Промо комплект за грижа за венците Вода за уста, паста и четка за зъби Dentaid
Аптеки Remedium
Vitis Gingival Промо комплект за грижа за венците Вода за уста, паста и четка за зъби Dentaid
DENTAID
Vitis Gingival Промо комплект за грижа за венците Вода за уста, паста и четка за зъби Dentaid

5 от 5 (46 ревюта)
23.09лв.

Добави
Безплатна доставка над 60лв до 1кг.


Добави в любими
Продуктов код: 037430

Тегло: 0.700 кг.

Описание
Състав
Начин на употреба
Доставка


Състав на Vitis Gingival Промо комплект за грижа за венците Вода за уста, паста и четка за зъби


Vitis Gingival Паста за зъби за максимална ежедневна грижа на венците x100 мл.Aqua, Sorbitol, Silica, Glycerin, Xanthan Gum,Titanium Dioxide, Panthenol, Sodium Gluconate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Fluoride, Zinc Lactate, Sodium Methylesculetin Acetate, Lactic Acid, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Cetylpyridinium Chloride, Aroma, C.I. 77947.

Vitis Gingival Вода за уста за ежедневна употреба с максимална грижа за венците x500 мл.Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Xylitol, Sodium Gluconate, Panthenol, Poloxamer 407, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Zinc Lactate, Sodium Methylparaben, Allantoin, Lactic Acid, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Saccharin, Aroma, C.I. 16035.

bottom of page